Διαγραφή του λογαριασμού και των δεδομένων σας
Στην εφαρμογή
Ρυθμίσεις › Διαγραφή λογαριασμού. Υπάρχει περίοδος χάριτος 30 ημερών και έπειτα γίνεται οριστική διαγραφή και αποστέλλεται email επιβεβαίωσης.
Χωρίς σύνδεση
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Επαληθεύουμε το αίτημα μέσω email πριν διαγράψουμε οτιδήποτε.
Αίτημα διαγραφής
Αυτή η φόρμα δεν έχει ανοίξει ακόμη. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, συνδεθείτε και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις › Διαγραφή λογαριασμού.