Hesabınızı ve verilerinizi silin
Uygulamada
Ayarlar › Hesabı sil. 30 günlük bir bekleme süresi vardır; ardından kalıcı silme gerçekleşir ve bir onay e-postası gönderilir.
Giriş yapmadan
Aşağıdaki formu kullanın. Herhangi bir şeyi silmeden önce talebi e-postayla doğrularız.
Silme talebi oluşturun
Bu form henüz açık değil. Hesabınızı silmek için giriş yapın ve Ayarlar › Hesabı sil bölümüne gidin.